Numri i njoftimit: 93079
Postuar në: 28.02.2023, 18:11
1 / 9

Oferte shiten pajisje fitness-i dhe sauna

10.000 €

Kategoria Pajisje Sporti dhe aktivitete / Fitnes, Stërvitje / Aparate, Pajisje / Aparate Fitnes komplete Station

Lloji i njoftimit: Shitet


Shiten pajisje sportive profesionale palestre ne Durres. Sauna 2 me 2m