Numri i njoftimit: 93038
Postuar në: 13.12.2022, 11:21
1 / 4

Prodhim Aksesore Plastike dhe Alumini Me Injeksion & CNC

1.000 €

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Teknologji të reja

Lloji i njoftimit: Shitet


Teknopres Albania eshte kompani lider ne prodhimin e aksesoreve te aluminit me injeksion ,gjithashtu ne prodhim e aksesoreve plastik. Vizatim Teknik dhe prodhim i stampave (kallepeve) te aluminit ,plastikes dhe stampa prerese per presa ecentrike. Punime te ndryshme ne freze me precizion te lart

+355698688464 www.teknopres.al

 teknopres (Ndërmarrje)