Numri i njoftimit: 93011
Postuar në: 29.09.2022, 16:35

!!Punë ofron restorant & hotel me dhomë dhe ushqim

2.800 €

Kategoria Turizëm, Pushime, Biletat, Udhëtimet / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet!!Punë ofron restorant & hotel me dhomë dhe ushqim

Restoranti dhe hoteli Chetzeron, (me transport me parkim te lehte) kerkojne kuzhiniere dhe asistente kuzhiniere Recepsioniste.
Pjatalarëse
Asistent marketingu
Kuzhinier i pavarur
Pica kuzhinierë të avancuar, për t'u përfshirë në brigadën tuaj të kuzhinës. Figura do të vendoset në një kontekst dinamik dhe në zhvillim të vazhdueshëm.

Orari i punës do të jetë me turne të vetëm ose në mbrëmje ose gjatë ditës.

Kërkesat e kërkuara:

- Eksperiencë në departamentin e sallatave / sanduiçeve / pjatave të ftohta dhe të nxehta / aperitivëve

- njohuri për manualin HACCP dhe procedurat e tij

- Me turne pune 6 dite ne jave

- ofrohet një kontratë bazuar në aftësitë reale të kandidatit

- Përfitimet: çmime të lidhura me performancën, kurse trajnimi dhe aktivitete të tjera që lidhen me angazhimin.

Të gjitha CV-të whatsapp + 41 44 586 79 74 duhet të dërgohen duke përfshirë autorizimin për përpunimin e të dhënave personale në përputhje me Rregulloren e BE-së nr. 2016/679 - GDPR dhe do të përdoret ekskluzivisht për përzgjedhjen në vazhdim.
Oferta e punës i referohet të dy gjinive sipas dispozitave të ligjeve 903/77 dhe 125/91.

Kontrata e punës: Me kohë të plotë, me afat të caktuar

 Restoranti dhe hoteli Chetzeron