Numri i njoftimit: 91902
Postuar në: 03.05.2022, 14:41

Kurse superintensive të gjuhës gjermane në Lushnjë

15.000 Lekë i pa diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Gjuhë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kurse superintensive të gjuhës gjermane në Lushnjë

Qendra Kulturore "Saleh Al-Harbi" pranë Xhamisë së qytetit Lushnjë,
Tel: 0692760183, E-Mail: bgramo10@yahoo.com

Gjermanisht A1

Kursi është si për studentët pa asnjë njohuri gjuhësore ashtu edhe për ata me fare pak njohuri paraprake. Ky kurs i bëhet mbështetje të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit, të shkruarit si dhe gramatikës dhe një fjalori themeltar. Frekuentuesit do të ushtrojnë edhe një test model për provimin A1 të gjermanishtes. Në këtë kurs ju mundësohet hyrja e suksesshme në gjuhën gjermane.

E hënë / e mërkurë / e premte, 9 maj - 15 korrik 2022
15:00 – 16:30 (dy orë x 45 min = 90 min çdo herë)
30 takime (60 orë mësimore)

Gjermanisht A2

Ky kurs i gjuhës gjermane është për studentët që tashmë e zotërojnë një përdorim gjuhësor të nivelit A1. Frekuentuesit do të ushtrojnë në këtë kurs artikulimin, do të pasurojnë edhe më tej fjalorthin e tyre dhe do të freskojnë e thellojnë akoma më shumë njohuritë gramatikore. Në mësim do të praktikohet edhe një test model i provimit të gjermanishtes në nivelin A2.

E hënë / e mërkurë / e premte, 9 maj - 15 korrik 2022
16:45 – 18:15 (dy orë x 45 min = 90 min çdo herë)
30 takime (60 orë mësimore)

Gjermanisht B1

Ky kurs u drejtohet pjesëmarrësve që ndërkohë i kanë arritur njohuritë themelore të nivelit A2 të gjermanishtes dhe tash duan t'i pasurojnë edhe më tutje njohuritë e tyre, ta zgjerojnë fjalorin dhe të fitojnë më tepër siguri në aspektin gramatikor. Pjesëmarrësve të këtij kursi u jepet gjithashtu mundësia të njihen edhe me një test model të provimit B1 të gjuhës gjermane.

E hënë / e mërkurë / e premte, 9 maj - 15 korrik 2022
18:30 – 20:00 (dy orë x 45 min = 90 min çdo herë)
30 takime (60 orë mësimore)

Shënim: Në kurset tona nuk është nevoja të blini asnjë libër. Audiot për të ushtruar të dëgjuarit do t’i merrni falas, madje leksikun e çdo mësimi do ta merrni dygjuhësh prej nesh. Metodika mësimdhënëse është e parapërgatitur asisoj, që ju t'i përkushtoni kohë vetëm të mësuarit. Me vete duhet të sillni veçse një fletore dhe diç për të shkruar.

Për më tepër vizitoni faqen e internetit „Gjermanisht për të gjithë“:
https://gjermanisht.mozello.de/