Numri i njoftimit: 91855
Postuar në: 08.04.2022, 09:45
1 / 1

Shitet Pantograf Busellato

46.000 € i diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Industri të drurit dhe Përpunim të drurit

Lloji i njoftimit: Shitet


📣📣 SHITET PANTOGRAF i markës italiane BUSELLATO
💰 ÇMIMI: 46 000 EURO i diskutueshëm
☎️ Për më shumë informacione: +𝟯𝟱𝟱𝟲𝟵𝟮𝟬𝟲𝟲𝟯𝟯𝟬
📍 Adresa: Rruga e vjetër nacionale, Spiten, Lezhe
📣📣 PANTOGRAFO FOR SALE, brand BUSELLATO
💰 PRICE: 46 000 EURO negotiable
☎️ For more information: +𝟯𝟱𝟱𝟲𝟵𝟮𝟬𝟲𝟲𝟯𝟯𝟬
📍 Address: Former National Road, Spiten, Lezhe, Albania

 Gjeci (Ndërmarrje)