Numri i njoftimit: 91822
Postuar në: 18.03.2023, 12:44
1 / 7

Dekor tenda karrige per dasma dhe evente 0683010817

15 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Gjithçka për dasëm, Martesën / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet


#albanianwedding #weddingseason2022 #tendameqera #tendaperdasma #tendaperevente #tendameqira #çadrameqera #cadrameqera #çadraperdasma #cadraperevente #karrigemeqera #karrigeperdasma #karrigeperevente #karrigeplastike #karrigetebardha #karrigemembulesa #tavolina #tavolinameqera #tavolinaperdasma #tavolinaperevente #tavolinakokteilimeqera #mbulesatavoline #stolameqera #stolaperdasmadheevente #pedanekercimi #dekordasmash #dekorimeperdasma #dekorimepërdasma

Tel : 0683010817

 Tenda karrige tavolina me qera