Numri i njoftimit: 91682
Postuar në: 12.11.2021, 10:48

Kerkoj kuzhinier/e per ne Gjermani

1 € i diskutueshëm
Kategoria:
Punë jashtë vendit
Gjinia :
Jo e rëndësishme
Arsimimi:
Jo e rëndësishme
Patentë shoferi:
Jo e rëndësishme
Njohja e gjuhëve:
Gjermanisht
Aftësi kompjuterike :
Jo e rëndësishme

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kriteret :
1. Eksperience ne fushen e gastronomise
2. Leje / Dokumenta Europiane
3. Familjar dhe serioz ne pune
4. Aftesi te mira komunikimi dhe nderveprimi ne grup

Profili :
1. Fastfood ne qytetin e Krefeldit ne Gjermani ne nje qender te preferuar dhe te ngjeshur Bisnesesh,Studentesh;Banoresh,Comerzialesh
2. Guzhina Greke
3. Do ishte perfekte nese do fliste gjuhen gjermane ose gjuhen greke
Start / Kohezgjatja:
1. Fillimi eshte planifikuar menjehere
2. Zhvillimi i Bashkepunimit eshte i preferuar afat gjate

Kerkesen tuaj te shoqeruar me CV ku duhet te permbaje kohen se kur jeni te gatshem te fillojme bashke partneritetin me pagen e deshiruar mundet ta dergoni ne :
Email:shperdhejaamela1@gmail.com
Tel: 004915784208016