Numri i njoftimit: 90349
Postuar në: 19.03.2021, 10:22

Kerkojme Kujdestare

120 Lekë
Kategoria:
Pastrimi shtëpisë, kujdesin dhe mbështetjen
Gjinia :
Femër
Arsimimi:
Jo e rëndësishme
Patentë shoferi:
Jo e rëndësishme
Njohja e gjuhëve:
Jo e rëndësishme
Aftësi kompjuterike :
Jo e rëndësishme

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kerkohet nje Kujdestare per nje grua te moshuar me Demenz qe ka nevoje per sherbim.Pune eahte naten oder me mundesi banimi aty.Te interessant te kontaktojne numrin 0035531123716