Numri i njoftimit: 90264
Postuar në: 21.10.2020, 21:51

PESHORE AUTOMOBILISTIKE NGA 1 DERI 120 TON

2 € i diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Prodhim dhe pajisje industriale

Lloji i njoftimit: Shitet


Tregetim Peshoresh Elektronike Industriale me Kapacitet nga 1 deri ne 120 Ton me permasa e dimensione sipas deshires dhe nevojes se Klientit.
E VETMJA KOMPANI NE RAJON QE OFRON PRODUKTIN ME CE SIPAS DIREKTIVES EUROPIANE 2014/31UE

 TUNAMAR SHPK (Ndërmarrje)