Numri i njoftimit: 86820
Postuar në: 10.09.2019, 12:47
1 / 5

Shitet Toke !

125.000 € i diskutueshëm
Sipërfaqja:
12500
Lloj i tokës:
Ndërtimore

Kategoria Imobiliare - Patundshmëri / Tokë - Komplote

Lloji i njoftimit: Shitet


SHITET TOKE + TRUALL per cdo lloj ndertimi, e TRASHEGUAR BREZ PAS BREZI dhe me HIPOTEKE , qe do te thote se: ESHTE TOKE PA KONFLIKT.
Siperfaqja 12 dylym ( dynym ) e gjyse = 12 500 m2. ¢mimi 10 mije € per dylym (dynym), ose 10 € per m2 .
( OSE 125 ARI . Cmimi eshte: 1 ARI = 1000 EURO )
Fshati Gurez, rreth 3 km. larg nga Laguna e Patokut . Dhe 2 km. larg nga vendi PIKERISHT ku bashkohet RRUGA E KOMBIT me Autostraden Tirane -Shkoder.
Mund te shitet edhe e ndare ne dy pjese nga 6 dylym.
OSE nga 60 ARI .
TEL. 069 63 35 945 . E-mail nushilac@gmail.com
Kordinatat ne harte jane si me poshte vijon :
https://goo.gl/maps/dWGr1rg2VvJ2