Numri i njoftimit: 85624
Postuar në: 19.03.2019, 14:38
1 / 6

OKAZION SHITEN PAJISJE GOMISTERIE

3.500 €

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Pajisje për Autoservise dhe Lavazhe

Lloji i njoftimit: Shitet


SHITEN PAJISJE GOMISTERIE ITALIANE
ARSYJE FAMILJARE