Numri i njoftimit: 74832
Postuar në: 11.07.2018, 00:50
1 / 3

Montim,servisim linjave prodhuese

111 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Makineri industriale

Lloji i njoftimit: Shitet Shkëmbim i mundshëm


Montim,cmontim te linjave te perdorura si dhe mirmbajtjen e tyre gjate punes.
🇦🇱0672477073🇦🇱
🇲🇰0038970893951🇲🇰
🇽🇰0038345951748🇽🇰