Numri i njoftimit: 73782
Postuar në: 26.06.2018, 18:41

Shitet makjneri shirit

2.800 Lekë i pa diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Industria Plastike

Lloji i njoftimit: Shitet


Shitet pjesa e makinerise te prodhimit te shiritit te PE. PP, HDPE. PPR. PET. Kjo eshte pjesa e petezimit formes te shiritit si dhe pjesa e amballazhimit dhe gabina elejtrikr