Numri i njoftimit: 67801
Postuar në: 09.07.2023, 18:09
1 / 3

TRUALLI I DHUROHET BLERESIT TE OBJEKTIT

199.990 € i diskutueshëm
Sipërfaqja:
1210

Kategoria Imobiliare - Patundshmëri / Magazina

Lloji i njoftimit: Shitet


Objekti,qe mund te shitet edhe me pjese si dhe te leshohet me qira, eshte ish fabrika e perpunimit te molles i ndertuar mbi nje truall me sip 910 m/2 dhe eshte i organizuar ne kete menyre: kati nen toke 150 m/2 kati pare 600 m/2 kati dyte 300 m/3 kati i trete 78 m/2 dhe kati i kater 78 m/2.ne objekt ka dhe uje teknologjik. tel +355692499946