Numri i njoftimit: 6594
Postuar në: 17.01.2014, 15:40
1 / 1

servis Makinash. Vellezrit Fifo

I negociueshëm i pa diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Auto-Moto Servise

Lloji i njoftimit: Shitet Shkëmbim i mundshëm


Ruga. Bilisht Korce Km.1