Numri i njoftimit: 59865
Postuar në: 31.05.2017, 09:00
1 / 1

Vrohoriti sh.p.k Parket laminat

7 €

Kategoria Shtëpi dhe Kopsht / Materiale ndërtimi

Lloji i njoftimit: Shitet


Vrohoriti sh.p.k ju sherben me dy dyqane ne hyrje te Korces
Kompania meret kryesisht me parkete .Parketet tona jane me ekologjiket qe mund te gjenden ne treg, jane me te fortat dhe me rezistente ndaj cdo lloj goditje

 VROHORITI SH.P.K (Ndërmarrje)