Numri i njoftimit: 59771
Postuar në: 24.05.2017, 13:27
1 / 1

Sarande Ofroj Pune Picajol

1 €
Kategoria:
Ushqim dhe pije përgatitje
Gjinia :
Mashkull
Arsimimi:
9 vjeçare
Patentë shoferi:
Nuk kam
Njohja e gjuhëve:
Anglisht
Aftësi kompjuterike :
Mirë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kerkojme picier tek Bougainville Bay Sarande te punoje me orar te plote.

Te kete eksperience pune dhe te jete i perkushtuar ne pune.

Na kontaktoni ne Facebook ose ne adresen e emailit per sqarime te metejshme!

Facebook: https://www.facebook.com/bougainvillebaysaranda/

Email: marketing@bougainvillebay.com S&D Invest Sh.a (Ndërmarrje)