Numri i njoftimit: 58611
Postuar në: 08.03.2023, 19:36
1 / 4

Shitet toke per ndertim

1 Lekë i pa diskutueshëm
Sipërfaqja:
1000
Lloj i tokës:
Ndërtimore

Kategoria Imobiliare - Patundshmëri / Tokë - Komplote

Lloji i njoftimit: Shitet


Fier (Sheq) pran shkolles ' NUMANI' shitet 1000m toke me ÇERTIFIKAT, me themele te ngritura per tre kate me sip 130m, e rrethuar me mure, uje dhe kanalizime te lidhura, e gjith e dranazhuar, e mbiell me peme frutore.