Numri i njoftimit: 55781
Postuar në: 24.05.2017, 13:24
1 / 1

Kerkoj Asistente/e Pastrimi

1 Lekë
Kategoria:
Turizmi dhe Hotelieri
Gjinia :
Jo e rëndësishme
Arsimimi:
Arsim i lartë
Patentë shoferi:
Jo e rëndësishme
Njohja e gjuhëve:
Anglisht
Aftësi kompjuterike :
Mirë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Sarande! Kerkoj Asistent/e Pastrimi Pershkrimi i punes: Asistenti i manaxherit te pastrimit eshte pergjegjes per te gjitha detyrat e pastrimit, perfshire nivelin e pastertise ne te gjitha zonat e resortit. Detyrat dhe Pergjegjesite: • Bashkepunon me manaxherin e recepsionit per organizimin e pastrimit te dhomave/apt sipas fluksit ditore. • Pergjegjes per kontroll te pastrimit te dhomave/apartamenteve dhe ambjenteve te perbashketa. • Programon pastrimin per recepsionin, paradhomen e pritjes se klienteve, sallen e konferencave, korridoret, hyrjet, ashensore. • Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi. Kulifikimet: • Kater ose me shume vite experience ne departamentin e pastrimit. Preferohet ne hotel me 4 ose me shume yje. • Aftesi ne paketat MS Office . • Aftesi te mira komunikimi dhe organizimi. • Aftesi per te drejtuar nje skuader me 30+ anetare stafi nen presion kohore. • Mbajtja e inventarit, parashikimi i nevojave dhe ruajtja e rezervave ne perputhje me nevojat e hotelit. Kerkohet me banim ne Sarande per Bougainville Bay hotel Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : marketing@bougainvillebay.com

 S&D Invest Sh.a (Ndërmarrje)