Numri i njoftimit: 54653
Postuar në: 02.03.2017, 15:00

MATERIALE .KARPENTERIE...OSE ARMATURE

I negociueshëm i diskutueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Pajisje për ndërtim

Lloji i njoftimit: Shitet


SHITEN...84 cifte skela me dimesione te ndryshme te kompletuara,5000 leke te reja /cifti....
betoforma rreth 400m2 shum pake te perdorura.1500leke te reja /m2
binare 2/3/4metrosh dhe kadrona reth 14 m3 .25000/ m3
celesa kollone 100 cope 400leke te reja copa
petaludhe 100 cope 150 leke te reja /copa\
vibratore betoni 3 here i perdorur marka rubin 60.000 leke te reja
tripan makita me 2 bateri 3 here i perdorur 20.000 leke te reja
derrasa 4 m3 25.000 leke te reja m3
tuba puntela etj 40.000 leke te reja
na kontaktoni ne nr cel 0696366545