Numri i njoftimit: 545
Postuar në: 20.10.2012, 08:33

trruall ne ZONEN TURISTIKE DHE PANORAMIKE

I negociueshëm i diskutueshëm
Sipërfaqja:
4680
Lloj i tokës:
Ndërtimore

Kategoria Imobiliare - Patundshmëri / Tokë - Komplote

Lloji i njoftimit: Me qira Shkëmbim i mundshëm


NE ZONEN TURISTIKE DHE PANORAMIKE TE QYTETIT TE PERMETIT,TRRUALLI SHERBEN PER HOTELERI TURIZEM DHE NJE VILE E MIRE ME PISHINE,SI DHE NJE PEMETORE 5 VJECARE ME 100 RRENJ FRUTA NGA TE GJITHA LLOJET,