Numri i njoftimit: 49298
Postuar në: 17.11.2016, 09:41

Restaurant - Piceri në Zvicër

3.000 €
Kategoria:
Turizmi dhe Hotelieri
Gjinia :
Jo e rëndësishme
Arsimimi:
Të tjera
Patentë shoferi:
Jo e rëndësishme
Njohja e gjuhëve:
Gjuhë të tjera
Aftësi kompjuterike :
Jo e rëndësishme

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Restaurant-Piezzeria në Zvicër tani duan të punojnë me fëmijët.Ofrojme, kontratë të rregullt për kohë të pacaktuar me bordin dhe akomodim .Të hulumtimi ka për qëllim të dyja gjinitë. Do të merren në konsideratë vetëm kandidatët të cilët dërgojnë një të rinisë ose bord punë.
Interesuar na dërgoni kurrikulën tuaj.