Numri i njoftimit: 46729
Postuar në: 08.09.2016, 23:41
1 / 7

pompe lavazhi

800 €

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Pajisje për Autoservise dhe Lavazhe

Lloji i njoftimit: Shitet


shitet paisje per lavazh., pompe pak e perdorur tre fazoreshe per kamione dhe vetura me tube presionime dy shtresa teli +stekem fshese me dy motorra kompresor ajri 50 l bombel solocioni.