Numri i njoftimit: 46728
Postuar në: 08.09.2016, 23:24
1 / 2

mineoro pdc205ph

4.000 €

Kategoria Të ndryshme

Lloji i njoftimit: Shitet


aparat kerkimi distancier me rreze lazer deri 1000m largesi dhe mbi 10m thellesi gjen flori baker serm vetem te (varrosurr)dmth te jete e groposur per pak vite jo te fresket