Numri i njoftimit: 428
Postuar në: 02.10.2012, 14:52

Kerkoj pune perkthyes.

I negociueshëm
Kategoria:
Përkthim
Gjinia:
Mashkull
Arsimimi:
Arsim i mesëm
Njohja e gjuhëve:
Sërbisht
Aftësi kompjuterike :
Mirë

Kategoria Punësim / Kerkoj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Vazhdoj shkollen e mesme dhe kerkoj pune ne kategorine perkthyes nga anlishtja ne shqip dhe anasjelltas.
Niveli i njohjes se anglishtes shume mire.
Ne varesi te negoiatave edhe paga.