Numri i njoftimit: 4202
Postuar në: 03.09.2013, 11:58

Kerkoi pune

I negociueshëm
Kategoria:
Veprimtari zanati
Gjinia:
Mashkull
Arsimimi:
Arsim i mesëm
Njohja e gjuhëve:
Sërbisht

Kategoria Punësim / Kerkoj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Pershendetje ,disponoi nje brigad ndertimi te kompletuar per te kryer punime ne fushen e ndertimit

Gjate punes ton ne Shqiperi kemi kryer shum lloi punimesh si ,ndertime vilash dhe pallatesh ndertime murmbajtsish te fuqishem dhe tombina te te gjitha llojeve ,ura me lartesi deri ne 12 m dhe te gjata deri ne 207 m,hece per prodhim energjie dhe shum punime te tjera si keto.

Kemi te gjitha matrialet e nevoishme per keto punime dhe liqenc te rregullt SH P K, marrim edhe nenkontraktime ne qdo vend te Shqiperis

Tel , 068 50 26 415

 Petrit Zefi
 Mirditë