Numri i njoftimit: 27522
Postuar në: 29.12.2015, 17:38

Kerkim Pune

300 € i diskutueshëm
Kategoria:
Drejtësi dhe avokaturë
Gjinia:
Mashkull
Arsimimi:
Arsim i lartë
Patentë shoferi:
B
Njohja e gjuhëve:
Italisht
Aftësi kompjuterike :
Shum mirë

Kategoria Punësim / Kerkoj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kerkim per pune