Numri i njoftimit: 229
Postuar në: 02.09.2012, 15:47
1 / 1

Lokali

I negociueshëm i diskutueshëm
Kati:
0
Ngrohja:
Nuk ka

Kategoria Imobiliare - Patundshmëri / Dyqane

Lloji i njoftimit: Me qira


Në Mitrovicë , në qendër të qytetit afër shtëpisë së mallrave shitet lokali i ri i ndërtuar me leje të ndërtimit 43m² dhe me mundësi të përdorimit të hapsirës po aq të madhë para lokalit.Çmimi për m² 1200 euro. Info.prej orës 16:00 deri ne 20:00 (Ekziston edhe mundësia e ndërimit me një në Prishtinë) ,kontakti në 044162899.