Numri i njoftimit: 12010
Postuar në: 25.07.2015, 15:47
1 / 6

Shtylla vreshtarie ,blloqe , pllaka per oborre etj

1 €

Kategoria Dyqane, Tregti / Pllaka,Granit, Mermer, Sanitari

Lloji i njoftimit: Shitet


Ne ndihme te vreshtave jane shtyllat e betonit, me dimesione te ndryshme dhe rrezistente ne kohe. Shtyllat jane zgjedhja e duhur ne ndertimin e vreshtave.

Prodhimet jane si me poshte :

Shtylla me vrima te medha me :
- trashesi 6.5 cm
- gjatesi 3 m
Shtylla vrima te medha me :
- Trashesi 9 cm
- gjatesi 3 m
Shtylla me vrima te vogla me :
- trashesi 5.5 cm
- gjatesi 2.5 m
Shtylla me vrima te medha me :
- trashesi 6.5 cm
- gjatesi 2.5 m
Shtylla me vrima te vogla me :
- Trashesi 7 cm
- gjatesi 2 m


Per me shume informacion na kontaktoni ne nr +355 67 40 84 660 ose vizitoni websitin tone www.Koticashpk.com