Numri i njoftimit: 12008
Postuar në: 25.07.2015, 15:48
1 / 3

Bordura , pllaka trotuari , shtylla vreshtarie etj

1 €

Kategoria Dyqane, Tregti / Pllaka,Granit, Mermer, Sanitari

Lloji i njoftimit: Shitet


Bordura Trotuaresh me permasa te ndryshme cilesi te larte duke respektuar standarte teknike ne performance maksimale.

Prodhimet jane si me poshte :
Bordura me trashesi 6 cm dhe gjatesi 100 cm
Bordura me trashesi 10*12 cm dhe gjatesi 100 cm
Bordura te kuqe me trashesi 6 cm dhe gjatesi 100 cm


Per me shume informacion na kontaktoni ne nr +355 67 40 84 660
ose vizitoni websitin tone www.Koticashpk.com