Numri i njoftimit: 12007
Postuar në: 25.07.2015, 15:47
1 / 6

Blloqe betoni , tuba ,shtylla , pllaka trotuari

1 € i diskutueshëm

Kategoria Dyqane, Tregti / Pllaka,Granit, Mermer, Sanitari

Lloji i njoftimit: Shitet


Blloqe Betoni me dimesione te ndryshme ne baze te kallepit qe vendoset ne makineri. Lenda e pare si dhe perzierja behet duke ruajtur parametrat teknike te larta, e ne kete menyre sigurohet rezistene ne kohe dhe ne kushte te ndryshme klimaterike.
Prodhimet jane si me poshte :
Blloqe 12*50
Blloqe 20*40
Blloqe 25*40
Blloqe 15*50
Blloqe 15*40
Blloqe 20*50
Blloqe 15*50 dekorativ


Per me shume informacione na kontaktoni ne nr +335 67 40 84 660
ose vizitoni websitin tone www.koticashpk.com