Numri i njoftimit: 11496
Postuar në: 20.03.2015, 08:55
1 / 6

Makineri METAKSOTYPIAS ME 6 NGJYRA.

I negociueshëm

Kategoria Biznes pajisje, makineri, mjete / Fotokopjim dhe Shtypje / Letra

Lloji i njoftimit: Shitet


MAKINA silkscreen manuale 6 ngjyra Çmimi përfundimtar., Çmimi 2,200 € + transporin 300 € = 2500 €