Numri i njoftimit: 10520
Postuar në: 01.10.2014, 20:36

Elektricista me pervojë pune

I negociueshëm
Kategoria:
Punë jashtë vendit
Arsimimi:
Arsim i mesëm
Njohja e gjuhëve:
Sërbisht

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


KËRKOHEN elektriçista në kanada. Te interesuarit duhet te jene te pajisur.1. Me dipllom ose deshmi e profilit elektricist.2. Te kete 72 muaj pervoje pune ne kete profil.3. Te dije te flase, te shkruaje dhe ta lexoje gjuhen angleze. I sigurohet bileta per ne kanada 2 jave strehim ne hotel, Viza e PUNËS dhe kurset te gjitha keto te paguara Nga kompania. Pagesa minimumi 35 dollar ora. Ne qofte se I plotesoni keto kushte mund te me kontaktoni. APLIKANTËT duhet ta PLOTËSOJNË cv e tyre deri me dt 12 tetor. Jeni te mirepritur

 Mojsi (Ndërmarrje)