Numri i njoftimit: 10387
Postuar në: 06.09.2014, 20:12
1 / 1

KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT

5.289 €
Kategoria:
Punë jashtë vendit

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
Iu ftojmë që të bëheni pjesë e sistemit të ri të emigrimit “Express Entry”, aplikimi fillon nga 01.09.2014 dhe përfundon më: 24.12.2014, gjithashtu iu njoftojmë se përzgjedhja bëhet në vitin 2015. Ne iu mundësojmë që të aplikoni nga shtëpia juaj përmes internetit në portalin tonë: www.promokos.travel

 N.sh.promokos (Ndërmarrje)